BeliOrlovi.rs > Svetsko Prvenstvo 2010 > Gola Dina Prelevic u dresu Srbije

Poznata glumica i balerina Dina Prelević, jedna od najfatalnijih Beograđanki i ćerka kultnog pisca Dušana Prelevića, fotografisala se za junsko izda­nje magazina „Plej­boj“. Atraktivna plavuša „obukla je“ bodi-art dres reprezentacije Srbije i na nekoliko fotografija pozirala samo s loptom, pištaljkom i kopačkama. Dina će na Mundijalu u Južnoj Africi navijati za našu reprezentaciju.

Gola Dina Prelevic, navija za fudbalere Srbije

– Slikanje za „Plejboj“ je zanimljivo iskustvo. Oko mene je bio tim stručnjaka gde je svako veoma profesionalno obavljao svoj posao, predvođen Nenadom Marija­novićem koga poznajem godinama, tako da je snimanje proteklo u opuštenoj i zabavnoj atmosferi – priča za „Blic“ Dina.

Glumica otkriva i da je pre nekoliko godina odbila fotografisanje za isti magazin, jer se, kako kaže, stidela svoje nagosti.

– Iako sam pre nekoliko godina odbila „Plejbojevu“ ponudu za slikanje, shvatila sam da se danas, kao žena ne stidim svoje nagosti. Lepota ženskog tela je oduvek bila inspiracija muškarcima u svim sferama umetnosti, tako da je ovo bio moj skromni doprinos tome – kaže zgodna glumica koja na fotografijama pozira oslikana u dres koji će naši reprezentativci nositi na Mondijalu.

Gola Dina u obojenom dresu fudbalske reprezentacije Srbije

Smatram da je površno pratiti fudbal zbog izgleda igrača. Važna je samo igra! … Dina Prelević, manekenka i glumica

Ona ističe da će pratiti Svetsko prvenstvo i da će zdušno navijati za srpske orlove.

– Svetsko prvenstvo i učešće naše reprezentacije ispratiću sa zadovoljstvom. Volela bih da naši osvoje Mundijal, čemu se svi nadamo, ali po nekoj mojoj slobodnoj proceni, moram da kažem da su glavni favoriti Španci i uvek nezgodni Nemci – kaže jedna od najfatalnijih Beograđanki.

Bivša devojka hrvatskog glumca i pevača Frane Lasića poručuje da žene treba da prate prvenstvo zbog fudbala, a ne fudbalera.

– Mislim da žene treba da prate fudbal isključivo zbog igre! Smatram da je površno pratiti fudbal zbog izgleda igrača. Važna je samo igra – kaže ćerka legendarnog Dušana Prelevića Preleta.

– Širom sveta se devojke za „Plejboj“ slikaju u dresovima njihovih država, a meni je pripala čast da predstavim naš dres. Nemam omiljene fudbalere, više obraćam pažnju na ta­ktičku postavku trenera nego na pojedince u timu – kaže Dina koje neko vreme nije bilo u javnosti.

– Za to uma više razloga. Bio mi je potreban otklon od publiciteta koji nije bio naklonjen meni zbog mene, već zbog trivija lične prirode ili prezimena koje nosim. Glumu nisam zapostavila jer volim svoj posao, te redovno s radošću igram svoje predstave na Velikoj sceni SKC-a. U pripremi je i emisija edukativno-zabavnog karaktera koja se zove „Hyperspace“, a bavi se istraživanjem tehnologije, nauke i svemira. U junu bi trebalo da počne snimanje horor filma „Šest dana mrak“, koji se snima na engleskom, a u kome imam lepu ulogu – zaključuje Dina.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.