BeliOrlovi.rs > Live prenos > Norveška – Srbija Live prenos – Uživo – Direktan Live Stream – Oslo(20.45)

Srbiju očekuje gostovanje Norveškoj u jednoj specifičnoj atmosferi.

Iako su sve karte za ovu utakmicu rasprodane, ona bi se mogla odigrati bez prisustva publike. Na takav korak, organizatori su se odlučili zbog više od 100 zaraženih „Korona“ virusom. UEFA je dala upute da svaka zemlja domaćin odlučuje da li će uopšte organizovati utakmicu. Mnogi savezi su zatražili od krovne kuće fudbala da se igranje Evropskog prvenstva pomeri za narednu godinu!

FSS.rs
Sa ili bez publike, Srbiji neće biti lako!Ali ni Norveškoj! Ulog je veliki i za jedne i za druge – plasman na EURO 2020! Poslednji put obe selekije igrale su pre 20 godina.

Selektor Norveške Lars Lagerbek, koji nikad nije izgubio utakmicu na Uleval stadionu otkako je na toj funkciji, smatra da je odluka o zatvaranju tribina na štetu domaćina koji će izgubiti podršku kakvu je imao na prethodnim susretima.

Sa druge strane, izabranici Ljubiše Tumbakovića navikli su da igraju pred praznim tribinama zbog različitih UEFA/FIFA odluka u proteklim godinama.

Sem tog problema sa virusom i navijačima, ovaj baraž ima još jednu specifičnost!

Premalo vremena za prave pripreme kada se ekipa okupi. Imaće svega četiri dana, a mnogo igrača će imati utakmice u vikendu pre baraža! Problem je za oba selektora isti, pa se pristupilo nešto drugačijim pripremama, kažu iz norveškog saveza. Prosleđen je video materijal svim igračima s pogledom na kolektivnu igru Srbije.

Na pripremama tima radi i Ljubiša Tumbaković sa saradnicima.

Dve selekcije su se sastale samo jednom! Bilo je to u prijateljskom meču 2006, na stadionu Rajko Mitić. U tom susretu koji je završen bez pobednika (1:1) strelac za srpski tim bio je Nemanja Vidić.

Susret Norveška – Srbija trebao bi da se odigra 26. marta u Oslu sa početkom 20 časova i 45 minuta! Direktan prenos moći ćete da pratite na portalu BeliOrlovi.rs!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.