BeliOrlovi.rs > Vesti > Pratite direktan prenos naših košarkaša u Kini na Plavi.rs
Odbrojavanje je počelo. Do početka Svetskog prvenstva u košarci koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra u Kini ostalo je još malo, a čast da otvori prvenstvo pripala je našoj reprezentaciji.
Mundobasket, 2019 - Live prenos na Plavi.rs
Mundobasket, 2019 – Live prenos na Plavi.rs

Srbija – Argentina live prenos u košarci uživo 10. sep u 13:00 direknto na plavi.rs

Plavi – košarkaši opet u šampionskoj boji

Jedna od retkih radosti u decenijama za nama bila su odličja koja su osvajali sportisti. U poslednjih nekoliko godina to su teniseri na čelu sa Novakom Đokovićem, a posebni miljenici nacije bili su košarkaši.

Pre ne toliko mnogo godina gledali smo ih kako u plavom postaju šampioni sveta, a osamostaljenjem Srbije u prvi plan došli su crveni dresovi. Sada – sedam godina kasnije – košarkaška reprezentacija Srbije će na predstojećem Svetskom prvenstvu opet biti u plavom.

Bili smo šampioni Evrope i sveta kao „plavi“, a otkako smo postali „crveni“ nismo se radovali najsjajnijim medaljama. Evropu smo poslednji put pokorili 2001, a svet 2002. Posle 17 godina nacija se opet nada dočeku šampiona na čuvenom „balkonu“.

Plavi.rs je osnovan na bazi te ideje – i to u pravo vreme!

Pratite našu košarkašku reprezentaciju na Plavi.rs

Kao što se do sada pratili fudbalsku reprezentaciju Srbije na portalu BeliOrlovi.rs, od sada ćete moći da na isti način pratite naše reprezentativce u košarci na plavi.rs – vesti, live score, TV prenosi svih mečeva i još mnogo toga.

Zbog odličnih rezultata našeg tima na pripremnim turnirima Srbiju već sada svrstavaju među favorite za osvajanje medalje. Na „Austajger kupu“, poslednjoj pripremi za prvenstvo, Srbija je u finalu trijumfovala nad odličnom Francuskom rezultatom 61:56. Rezultat po četvrtinama bio je 14:17, 9:15, 23:16 i 15:8.

Orlovi se u premijernom meču sastaje za ekipom koja nam nije nepoznata – Angolom. Meč se igra 31. avgusta u 09:30 sati po srednjoevropskom vremenu u kineskom gradu Fošan. Pratite direktan prenos na Plavi.rs.

Na Svetskom prvenstvu u našoj grupi su osim Angole i Italija i Filipini.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.