Darko Lazovic

Ime i prezime Darko Lazović
Klub Crvena Zvezda
Rodjen 15/09/1990, Čačak
Težina/Visina 181cm / 71kg
Mesto u timu Desno Krilo
Broj na dresu 8
Debitovao
Igrao u klubovima Borac Čačak, Crvena Zvezda
1996-2011-SRBIJA
Utakmica Golova Asistencija
80 13

{tab=Profil / Biografija}

Prve fudbalske korake je napravio vec sa 6 godina, u Borcu iz Čačka, već tada je kod njega primećen talenat i veliki potencijal. Za prvi tim istog kluba je i debitovao u sezoni 2007/2008 sa sedamnest godina, gde je odigrao 42. Utakmice i postigo 6 pogodaka. Nastupao je za- sve mladje selekcije srpske reprezentacije. Za talentovanog fudbalera su bili zainteresovani veliiki evropski klubovi, poput, Totenhema, Herte, i Crvene Zvezde.

Ali on ipak prelazi u Crvenu Zvezdu i u junu 2009 sa njom potpisuje četvorogodisnji ugovor, ali je veliko pojačanje Zvezde propustilo početak sezone zbog povrede. Debitovao je tek u trećem kolu u prvenstvenoj utkamici protiv Metalca. Debitanski pogodak u dresu Crvene Zvezde je postigo 23. septembra 2009 g. na meču šesnestine finala Kupa Srbije protiv Maldosti iz Apatina. Tada je Crvena Zvezda savladala ekipu iz Apatina sa 6-1, a talentovani Lazovic je bio dvostruki strelac.

Trenutno je član mlade reprezentacije Srbije i jedan je od kljucnih igraca iste, ali je i debitovao za A selekciju 2008. godine u mecu Srbije sa Poljskom. mladi Lazović je trenutno jedan od najboljih i najperspektivnjih fudbalera našeg najtorfejnijeg kluba, i dalje je meta najvećih evropskih giganta.

Njegova cena na evropskom tržištu je oko 1.500.000.€ On bi mogo da bude ključna figura naše A selekcije i da joj sa svojim talentom i kreativnoscu pomogne da ostvari svoje ciljeve.

Mladog fudbalera krasi kreativnost, odlicno izvodjenje slobodnih udaraca, borbenost i izuzetan dribling. Lazović svojim najvecim uspehom u kraijeri smatra kvalifikovanje na Omladinsko evropsko prvenstvo u Ukrajni 2009.

Autor: Venio
{tab=Slike / Foto galerija}

Galerija slika Darko Lazović

{tab=Video}
Darko Lazović golovi, video
httpvh://www.youtube.com/watch?v=-1WGwRFxhzw

{tab=Ukratko o Darku}

Nema informacije.

{tab=Statistika}
Nema informacije.

{tab=Vesti}

Najnovije vesti o Darku Lazoviću
[catlist=284] {/tabs}
{slide=Dopunite biografiju fudbalera sa vašim tekstom}
[tdomf_form4] {/slide}

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.