BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Severna Irska-Srbija live prenos – Uživo – direktan live stream
Reprezentacija Srbije gostuje u Belfastu u petak od 20.45 časova po našem vremenu na stadionu Windsor Park u sedmom kolu kvalifikacija za EP koje će 2012. godine biti odigrano u Poljskoj i Ukrajini. Live streaming video, Watch live football.. Live streaming video, Watch live football.

Gol Marka Pantelica

Pobeda Srbije od 1:0 bila je zaslužena posle dosta šansi koje je sprečavao golman Severne Irske da budu pretvorene u gol, jedinu koju su naši fudbaleri iskoristili je bila posle greške domaće reprezentacije u 67. minutu kada je Marko Pantelić zaobišao golmana domaće reprezentacije i postigao pobedonosni gol!

Ova pobeda je od izuzetne važnosti jer je reprezentacija Slovenije doživela poraz na svom terenu od Estonije od 2:1 i tako omogućila našoj reprezentaciji da se izjednači na tabeli uz utakmicu manje u odnosu na Slovence. Slovenija sledeću utakmicu gostuje u Italiji, a Italijani u slučaju pobede bi obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo i nama u slučaju da pobedimo Farska ostrva, što je realno očekivati, širom otvorili vrata baraža za Evropsko prvenstvo što je u ovom trenutku i najveći mogući domet.

Na istom mestu se vidimo 6. Septembra i nadamo se još jednoj pobedi „Orlova“!

(Beli Orlovi, D. Jevremović)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.