BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Španija-Srbija Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Danas ćete imati priliku da gledate direktan prenos prijateljske utakmice od 18:00 časova izmedju Srbije i Španije u Sant Galenu Live streaming video, Watch live football.

Fudbalska reprezentacija Srbije svoj prvi nastup sa Sinišom Mihajlovićem na mestu selektora ima u subotu od 18 časova u Sent Galenu, gde će se „orlovi“ u potpuno novoj formaciji suprotstaviti aktuelnim vladarima Evrope i Sveta, Špancima.

Mihajlović je odlučio da za prvi test „orlova“ naša nacionalna selekcija istrči na teren u formaciji 3-4-2-1, a prema informacijama „Sportskog žurnala“ startnih 11 će činiti:

Na golu će najverovatnije biti Željko Brkić, a za klasične odbrambene zadatke brinuće trio Duško Tošić – Neven Subotić i Branislav Ivanović.

Po desnom boku špartaće Dušan Basta, dok će na levoj strani to biti zadatak Aleksandra Kolarova. Za kvarenje protivničke igre na sredini terena i organizovanje napada „orlova“ brinuće Radosav Petrović i Ivan Radovanović, a ispred njih naći će se ofanzivni trio.

Najistureniji bi trebalo da bude Dejan Lekić, a kao polušpicevi igraće Darko Lazović i Adem Ljajić.

Do ovog zaključka došlo se na osnovu crteža formacija koje je na treningu koristio novi strateg reprezentacije, kao i Mihajlovićeve podele pozvanih fudbalera na „plave“ i „crvene“ tokom vežbi.

Pomenuta jedanaestorka nosila je plavu opremu na treningu, a to su tokom vežbi učinili i Ignjovski i Đurčić. U jednoj od alternativa, Kolarov bi se vratio u odbranu umesto Tošića, a u veznom redu bi se tako oslobodilo mesto za Đuričića, dok bi na sredini terena Radovanovića mogao da odmeni Ignjovski.

U svakom slučaju, za koga kog da se Mihajlović opredeli, novi „orlovi“ poleću. Formacija jata i nije bitna ako let ne bude u dobrom pravcu, baš kao što neće biti presudna ni ako se zaređa sa pobedama. O njima, najčešće, odlučuje srce.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.