BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Italija live prenos – Uživo – direktan live stream
Danas ćete imati priliku da gledate direktan prenos utakmic 9. kola grupe C od 20:45 izmedju Srbije i Italije. Ovo je prva meč lopta za našu reprezentaciju i u slučaju pobede nad „azurima“ plasman u baraž bi bio zagarantovan. Live streaming video, Watch live football.

Naša reprezentacija u većini slučajeva, sa reprezentacijama iz top 10 sveta, igra nerešeno u Beogradu: tada još pod imenom Jugoslavija protiv Španije 1:1, bliža prošlost Srbija i Crna Gora protiv takodje sadašnjih protivnika Italije 1:1, zatim Srbija protiv Portugala 1:1 i utakmica koje se sigurno svi sećamo Srbija: Francuska takodje 1:1. Vidimo iz ovog podsetnika da je rezultat 1:1 bio konačan ishod u svim mečevima. Malo čudno zar ne? U slučaju da se to dogodi i ovog puta, našoj reprezentaciji prolaz u baraž nije zagarantovan. Estonija bi morala da bude poražena ili da odigra nerešeno u Severnoj Irskoj, a ako se to desi a mi odigramo nerešeno, prolaz naše reprezentacije u baraž bi bio zagarantovan.

Reprezentacija Srbije; Foto: Reuters

No da spomenemo i postave u kojima će reprezentacije Srbije i Italije najverovatnije istračati na Marakanu.

Srbija: Jorgačević, Ivanović, Rajković, Subotić, Kolarov, Fejsa(Petrović), Stanković(Ninković), Krasić, Tošić, Jovanović(Žigić), Pantelić.

Italija: Bufon, Balzareti, Kasani, Kijelini, Ranokia, De Rosi, Montolivo, Mota(Akvilani), Pirlo, Kasano, Pacini(Rosi).

[ad#Danijel-336-280-slika-Google]

Podsetićemo vas i na naše ankete na koje možete glasati još danas. Za sada postava u kojoj biste „Vi“ izveli na teren je: golman: Vladimir Stojković; odbrana: Aleksandar Kolarov, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Branislav Ivanović; sredina: Zoran Tošić, Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Miloš Krasić; napad: Marko Pantelić, Nikola Žigić. Na klupi po glasovima i pravilu da na klupi sme da bude 7 igrača bi bili: Bojan Jorgačević, Slobodan Rajković, Vladimir Volkov, Miloš Ninković, Darko Lazović, Milan Jovanović, Miralem Sulejmani. U odnosu na igrače koje je selektor pozvao primetili ste da kod vas ima novajlija: Vladimir Stojković, Vladimir Volkov, Darko Lazović.

Ali to je trenutno stanje, ukoliko mislite da je potrebna još neka promena glasajte kao što smo rekli još danas i pomozite selektoru naše reprezentacije!

(Beli Orlovi, D. Jevremović; Foto: Reuters)[ad name=“Danijel-300-250-slika-tekst-desno-Google“]

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.