BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Slovenija-Srbija Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Danas ćete imati priliku da gledate direktan prenos odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. izmedju Slovenije i Srbije u Mariboru. Utakmice počinje od 20:45. U ovoj utakmici Srbija mora da izadje kao pobednik inače će morati da sačeka neku drugu priliku da se prikaže na najvećoj Evropskoj fudbalskoj smotri. Live streaming video, Watch live football.

Večerašnja utakmica za domaćina nema nikakvog značaja, jer su već propustili sve šanse da se plasiraju u baraž za Evropsko prvenstvo. Ne treba očekivati da će Slovenija izaći sa belom zastavom u rukama na teren i prepustiti našim igračima da lagano završe posao. Očekujemo tešku utakmicu i nadamo se da će naša reprezentacija odigrati pametno i sa puno zalaganja i tako doneti našem narodu makar još dve utakmice u kojima će se boriti za plasman na Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije(foto: Reuters)

Slovenija-Srbija RTS

Očekuje se da meč u Sloveniji započne sledećih 11 igrača:

Jorgačević, Ivanović, Subotić, Rajković (Vidić), Kolarov, Stanković, Ninković, Tosić, Krasić, Jovanović (Mrdja), Pantelić.

Budimo uz naše reprezentativce od 20:45 i nadajmo se pozitivnom rezultatu u ovom meču jer samo tako ćemo imati priliku da se plasiramo kroz baraž na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • kao uvek jadno….Mrdja u napadu…hahaha…

    Bolje da izgubimo pa da se resimo Pizona…nemogu da ga gledam ocima..

    Nemam reci…samo…PIZON NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!