BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Irska Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Gledajte direktan prenos utakmice reprezentacije Srbije i Irske. Utakmica počinje u 20:45 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu. Na našem sajtu moći ćete da gledate live streaming video ove utakimce. Watch live football.

Srbija-Irska - UŽivo - Direktan - Live stream

RTS1 – Srbija – Irska

Kada pomenemo ovu utakmicu bez imalo razmišljanja možemo reći da smo po kvalitetu i iskustvu igrača mi favoriti, ali ono što može da bude velika prednost Irske je to što je Đovani Trapatoni, selektor Irske, četiri godina selektor i dobro poznaje igrače i stil igre koji zahteva od njih a to potvrđuje plasman na nedavno završeno Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Ipak, Siniša Mihajlović je na konfereniji za štampu izjavio kako će naša reprezentacija da nastupi u nešto drugačijoj formaciji u odnosu na susrete sa Španijom, Francuskom i Švedskom a kako je sam rekao novi sistem igre biće 4-3-3 i najavio da će od sutra pa sve do kraja kvalifikacija reprezentacija Srbije u svaku utakmicu ući maksimalno motivisano, bilo takmičarska ili prijateljska i da više nema opuštanja i testiranja.

Tada smo ponavljali više puta da nam rezultat nije bitan. Sada jeste i tako će biti u svakoj utakmici, bez obzira na ime rivala, sve do kraja 2013. godine. Pobede su važne jer podižu samopouzdanje timu, stvara se pobednički mentalitet i svaki put ćemo tražiti način da pobedimo utakmicu. Zbog toga vam neću saopštiti sastav tima što sam činio pred prethodne mečeve… Mogu samo da otkrijem da ćemo promeniti sistem igre… – rekao je Siniša Mihajlović.

Fudbaler londonskog Čelsija i kapiten naše reprezentacije smatra da Irska ima najbolju reprezentaciju na Ostrvu, naravno, izuzev Englesku.

Republike Irska ima najbolju reprezentaciju na Ostrvu, posle naravno Engleske… U svakom segmentu znači nam njihovo gostovanje. Očekujem da se u našim redovima na ovoj i svim narednim utakmicama vidi želja, htenje, glad za dokazivanjem i uz nesumnjiv fudbalski potencijal, možemo da uverimo narod da treba da nam veruje – rekao je defanzivac Čelzija.

Aleksandar Kolarov takođe kaže da će „Orlovi“ u utakmicu ući kao da je reč o takmičarskoj a ne prijateljskoj utakmici.

Stručni štab je svesno odabrao rivala koji će nas upoznati sa ostrvskim sistemom igre. Presudan će biti pristup tima, a on mora da bude na maksimumu, baš kao da su počele kvalifikacije. Naša reprezentacija ima talenat, a neophodno je samo još da se u našem radu vidi rad, red i disciplina. Najiskrenije, mislim da smo kvalitetniji od svih reprezentacija sa Ostrva, uz poštovanje Englezima.

Nadamo se da će sutra Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta i da će „Orlovi“ da večeras započnu niz pobeda koji će nastavljati u kvalifikacijama.

NAPRED ORLOVI!

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.