BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija – Litvanija Live prenos – Uživo – Direktan Live Stream – Beograd (20.45)
Gledajte direktan prenos utakmice Srbija - Litvanija uživo. Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za EURO 2020 protiv Litvanije koju je u Ligi nacija pobeđivala dva puta prošle godine! Live streaming video, Watch live football.

U nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Srbija će na domaćem terenu dočekati selekciju Litvanije. Biće to njihov treći susret u relativno kratkom periodu. Srbija i Litvanija su prošle godine igrali Ligu nacija i oba puta je slavio tim Mladena Krstajića.

Međusobni susreti

U Beogradu je bilo 4:1, dok je u gostima Srbija slavila minimalnim rezultatom.
Pre utakmica Lige nacija, Srbija je imala prednost u međusobnim duelima 4:1!

Litvanija – Košarkaška zemlja u svetu fudbala

Fudbalska reprezentacija Litvanije član je UEFA od 1992.godine. Od 1940-1990 bili su u sastavu SSR-a. Ova košarkaška zemlja nikad nije uspela da se kvalifikuje na jedno Evropsko prvenstvo u fudbalu. Njihove najveće sportske zvezde su igrači pod košem! Oni na zelenom terenu su sporedni likovi, ulaganja u fudbal nisu značajna, svi resursi su posvećeni košarci koja ih je proslavlja kako na evropskoj, tako i na svetskoj sceni.

U poslednjih sedam utakmica na evropskoj sceni Litvanci su pretrpeli sedam poraza. Ovaj poslednji pretrpeli su od Luksemburga u prvom kolu kvalifikacija. U Srbiju sigurno ne dolaze sa belom zastavom, pokušaće da počrave sliku o sebi, ali i oduže Srbiji za sve poraze koje im je nanela.

Koliko će uspeti …videćemo!

Srbija igra uz podršku „Marakane“

Za razliku od utakmice u Ligi nacija, Srbija će 10.juna Litvaniju ugostiti na stadionu Rajko Mitić, popularnoj Marakani i domu Crvene Zvezde!
Srpski fudbaleri će u Beograd doleteti iz Ukrajine, gde tri dana pre ovog susreta igraju meč trećeg kola kvalifikacija.
Iako su rezultati na strani Srbije, naš nacionalni tim nije u zavidnoj atmosferi! Posle svakog objavljenog spiska Mladena Krstajića jave se neke nove varnice i prepirke na relaciji selektor – igrači.

Stadion Rajko Mitić

Stadion "Marakana"
Stadion danas

Stadion Rajko Mitić je najveći srpski stadion i domaći teren FK Crvena Zvezda kao i reprezentacije Srbije koja većinu zvaničnih utakmica igra na Marakani.

Statistika kaže da Orlovima i te kako prija igranje na najvećem srpskom stadionu gde su, od raspada bivše Jugoslavije, odigrali ukupno 48 utakmica i zabeležili 26 pobeda, 18 remija i četiri poraza!
Svoj prvi meč posle sankcija reprezentacija je na Marakani odigrala protiv Urugvaja 31. marta 1995. godine, a bez pobede su odlazili i Italija, Francuska, Španija, Portugal…

Gosti iz Litvanije su dva puta poražavani na stadionu gde će igrati i 10. juna!
Utakmicu sa stadiona Rajko Mitić pratite i putem našeg portala!

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.