BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Vels Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Srbiji su preostala dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu sledeće godine. Iako je svaka šansa za plasmanom u Brazil propuštena, sa velikim nestrpljenjem čekamo početak utakmice u Velsu i nadamo se još jednom dobrom izdanju naših momaka kao što je to bio slučaj u meču protiv Hrvatske na "Marakani". Direktan prenos meča možete pratiti na našem sajtu!

Srbija

Live prenos počinje za


Srbija je u prvom meču protiv Velsa pokazala dominaciju. U Novom Sadu su viđena čak sedam gola, od toga su čak šest završila u mreži Velsa. U međuvremenu su obe reprezentacije izgubile sve šanse da se plasiraju na Mondijal, pa tako ova utakmica nema rezultatski značaj.

Sa druge strane to ne znači da će Mihajlovićevi izabranici ići turistički u Vels. Naprotiv, od „Orlova“ se očekuje nastavak dobre igre koju su prikazali u prethodnom meču protiv Hrvatske u Beogradu. U slučaju da pristup meču bude kao na „Marakani“, ime pobednika ne treba da bude dovedeno u pitanje i pored činjenice da Subotić neće biti u timu jer je izrazio želju da do kraja godine više nenastupa u dresu Srbije.

Očekuje se da Srbija na teren istrči u sledećem sastavu: Stojković, Kolarov, Biševac, Nastasić, Ivanović, Fejsa, Radovanović, Marković, Tošić, Tadić, Mitrović.

Budite uz BeliOrlovi.rs i uz direktan prenos meča pružite podršku „Orlovima“ u meču protiv Velsa!

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.