BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Hrvatska Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Srbija igra svoj osmi meč u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Protivnik je reprezentacija Hrvatske. Direktan prenos sa "Marakane" možete pratiti na našoj internet stranici!
Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije su ostale samo teoretske šanse da se plasira u Brazil, ali će u meč sa Hrvatskom naši fudbaleri, nadamo se, ući kao da je odlučujući. Svega sedam boda osvojili su Mihajlovićevi izabranici u isto toliko mečeva do sada, pa se nadamo da će celokupan utisak popraviti u preostalim mečevima u ovim kvalifikacijama.

U redove Srbije vratio se Nemanja Matić, posle nesporazuma na relaciji selektor-fudbaler, pa se nadamo da će sredina terena Srbije upravo uz njegovu pomoć biti bolja u meču protiv Hrvata. Hrvatska se posle sedam meča nalazi na drugom mestu grupe A iza Belgije sa 16 bodova, tri manje od spomenute reprezentacije.

Očekuje se da Srbija sutra na teren istrči u sledećem sastavu: Stojković, Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov, Fejsa, Matić, Marković, Tadić(Basta), Đuričić(Tošić), Mitrović.

Idemo Orlovi do pobede!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.