BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Kolumbija Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Još jedan test meč za našu reprezentaciju. Selektor naše reprezentacije Siniša Mihajlović će isprobati ponovo još nekoliko novih igrača, a mi se nadamo da ćemo napokon videti lepršavu igru i pobedu ovog puta nad Kolumbijom. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!
Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije

Srbija je skoro sigurno izgubila svaku šansu da se nađe među najboljim selekcijama sveta u Brazilu. Ostalo je još tri kola do kraja kvalifikacija, a Srbija za drugoplasiranom Hrvatskom već zaostaje devet boda.

Jedina pozitivna stvar u ovim kvalifikacijama je što je selekcija Srbije podmlađena, ali sa druge strane je previše igrača rotirano. Mihajlović je ubedljivo najviše od svih selektora kombinovao kada je u pitanju sastav naše reprezentacije.

Na redu je prijateljski meč u Barseloni protiv Kolumbije. Očekuje se pobeda naše reprezentacije, ali zadatak nimalo nije lak. Pre svega treba zaustaviti napdača Kolumbije Falkaa i ne dozvoliti mu da zatrese mrežu Srbije.

Naša reprezentacija će najverovatnije nastupiti u sastavu: Kahriman, Ivanović, Subotić, Biševac, Kolarov, Ignjovski, Milivojević, Basta(Đuričić), Marković, Tadić, Mitrović.

Idemo Orlovi do pobede!

(D. Jevremović, BeliOrlovi.rs)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.