BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Belgija Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Na redu je 7. kolo u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo koje se sledeće godine održava u Brazilu. U grupi A nastupa Srbija i u ovom kolu gostuje prvoplasiranoj Belgiji. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!
Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije

Do kraja kvalifikacija su dvanaest bodova u opticaju, a Srbija za vodećim reprezentacijama (Belgijom i Hrvatskom) zaostaje već devet bodova. Reklo bi se da je ovo gostovanje za „Orlove“ odlučujuće i u slučaju poraza svaka šansa za plasman u Brazil bi nestala.

Srbija je imala veikih problema u napadu u prethodnim utakmicama, pa je selektor Mihajlović u ovom meču rešio da oproba novog fudbalera u napadu. Reč je o mladom napadaču Partizana- Aleksandru Mitroviću. Pored njega na stadion Kralj Boduen u startnih 11 bi trebalo da budu:

StojkovićIvanović, Biševac, Subotić, KolarovMilivojević, FejsaBasta, Tadić, MarkovićMitrović.

Sa druge strane je veoma motivisana ekipa Marka Vilmotsa. Veoma talentovana selekcija Belgije želi da zadrži prvo mesto u grupi, a Vilmots će na teren izvesti najverovatnije sldećih 11 fudbalera:

Kurtoa – Aldervireld, Kompani, Van Bujten, Vertongen – Vitsel, Felaini, Dembele – Čadli, De Brujne, Benteke.

Pre svega, od naših reprezentativaca želimo da vidimo borbenu igru i da ostave srce na terenu, ako to učine niko im neće zameriti čak i ukoliko rezultat izostane. Napred Orlovi, Srbija je uz vas!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.