BeliOrlovi.rs > Rišeir Živković > Rišeir Zivković ipak nastupa za Srbiju!

Rišeir Živković mladi fudbaler Groningena, zaigraće za kadetsku reprezentaciju Srbije! Plašili smo se da će i ovaj fudbalski biser zaobići dres naše reprezentacije, ali je zahvaljujući Savi Miloševiću ipak došlo do dogovora da Rišeir zaigra u dresu Srbije!

Rišeir Živković
Rišeir Živković

Skrenuli smo pažnju na ovog fudbaler krajem prošle godine srećom se nije dogodilo ono na šta smo navikli. Savo Milošević, inače direktor svih reprezentativnih selekcija, otputovao je u Holandiju i razgovarao sa talentovanim fudbalerom Groningena.

Ishod ovog razgovora je više nego pozitivan. Rišeir je odlučio da obuče dres naše reprezentacije, a mi se nadamo da će ga uspešno nositi u budućnosti. Reprezentacija Srbije do 17 godine je igrala kvalifikacione mečeve u Austriji za Evropsko prvenstvo, ali nije uspela da izbori plasman.

Kadeti Srbije su pobedili Gruziju, izgubili od Austrije (koja se kasnije i plasirala na Evropsko prvenstvo) i igrali nerešeno sa Irskom, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman. Da su fudbaleri koji su predstavljali Srbiju u ovim kvalifikacionim mečevima izborili plasman, Rišeir Živković bi imao priliku već na mečevima na Evropskom prvenstvu da debituje, ali ovako će morati da sačeka neku drugu priliku za svoj debi.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.