BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Srbija-Belgija Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Na redu je 7. kolo u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo koje se sledeće godine održava u Brazilu. U grupi A nastupa Srbija i u ovom kolu gostuje prvoplasiranoj Belgiji. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!
Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije

Do kraja kvalifikacija su dvanaest bodova u opticaju, a Srbija za vodećim reprezentacijama (Belgijom i Hrvatskom) zaostaje već devet bodova. Reklo bi se da je ovo gostovanje za „Orlove“ odlučujuće i u slučaju poraza svaka šansa za plasman u Brazil bi nestala.

Srbija je imala veikih problema u napadu u prethodnim utakmicama, pa je selektor Mihajlović u ovom meču rešio da oproba novog fudbalera u napadu. Reč je o mladom napadaču Partizana- Aleksandru Mitroviću. Pored njega na stadion Kralj Boduen u startnih 11 bi trebalo da budu:

StojkovićIvanović, Biševac, Subotić, KolarovMilivojević, FejsaBasta, Tadić, MarkovićMitrović.

Sa druge strane je veoma motivisana ekipa Marka Vilmotsa. Veoma talentovana selekcija Belgije želi da zadrži prvo mesto u grupi, a Vilmots će na teren izvesti najverovatnije sldećih 11 fudbalera:

Kurtoa – Aldervireld, Kompani, Van Bujten, Vertongen – Vitsel, Felaini, Dembele – Čadli, De Brujne, Benteke.

Pre svega, od naših reprezentativaca želimo da vidimo borbenu igru i da ostave srce na terenu, ako to učine niko im neće zameriti čak i ukoliko rezultat izostane. Napred Orlovi, Srbija je uz vas!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pratite Bele Orlove na FB