BeliOrlovi.rs > Live prenos > Gledaj prenos : Meksiko-Srbija Live prenos – Uživo – Direktan – Live Stream
Noćas od 03:00 časa Srbija igra utakmicu protiv reprezentacije Meksika za neki novi početak koji bismo nazvali: pripreme za kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2014 u Brazilu. Već u prvoj utakmici će biti promena u timu: na golu Stojković, u odbrani Ninkov, na sredini Kačar.
Reprezentacija Srbije(foto: Reuters)

Live prenos počinje za

Privremeni vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, izvršio je neke promene u odnosu na prethodni ciklus iako je prethodno rekao da će taj zadatak ostaviti novom selektoru.
Neke je morao da pozove zbog povreda nekih igrača koje su se u medjuvremenu dogodile, a neke je vratio u reprezentaciju jer im je po mnogima poziv u reprezentaciju bio zaslužen.

U ovoj utakmici imamo kvalitetnog protivnika ali ne i nemoguću misiju. Recept bi trebao biti: ne dozovliti Ćićaritu da ni u jednom trenutku ne pobegne zadnjoj liniji naše reprezentacije i svakako sprečiti čarolije Đovanija Dos Santosa. Ne deluje kao lak zadatak, ali mora se uzeti u obzir da ostatak reprezentacije ne igra u klubovima koji su na nivou klubova za koje nastupaju naši reprezentativci. Uz pravi pristup i želju, ova misija je svakako rešiva.

Očekujemo da Srbija istrči na teren u postavi 4-2-3-1 eventualno 4-4-2, a najverovatnije u sastavu:

Stojković, Ninkov, Ivanović, Rajković, Kolarov, Kuzmanović, Kačar,
Krasić, Ninković(Mrdja), Jovanović, Žigić (novi kapiten reprezentacije
Srbije).

Očekuje se i debi u nastavku utakmice Vladimira Volkova, kao i da će selektor pružiti priliku ostalima da se dokažu pošto priliku pod vodjstvom prethodnog selektora nisu dobili. Misli se na : Brkića i Kahrimana od golmana, Nemanju Tomića i Boška Jankovića igrača sredine terena kao i Andrije Kaludjerovića u napadu.

Nadamo se pozitivnom rezultatu u ovom meču, a pre svega maksimalnom zalaganju naših reprezentativaca što će sigurno biti nagradjeno pobedom.

(Beli Orlovi, D. Jevremović; Foto: Arhiva)

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.