BeliOrlovi.rs > FSS > Milošević: Krstajić je odabrao najbolje, iako bez Lukića
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Savo Milošević prokomentarisao je spisak igrača koje je objavio Mladen Krstajić.

Proslavljeni srpski fudbaler i potpredsednik Saveza, Savo Milošević, smatra da je selektor Srbije odabrao najbolje srpske igrače.

Podsećamo, selektor Krstajić je juče objavio spisak od 27 igrača na koje računa u pripremama. Četvorica igrača sa tog spiska neće putovati na Svetsko prvenstvo.

Potpuno se slažem sa spiskom koji je selektor odabrao. Da sam ja selektor, birao bih samo još jednog igraca. Mladog Sašu Lukića iz Torina koji je igrao na pozajmici u Levanteu. Ali nisam imao nikakav uticaj na ovaj spisak„, rekao je Milošević gostujući na televiziji Prva.

Rekorder po broju golova(37), smatra da je dobro što je njegov bivši saigrač uvrstio i dosta mladih igrača. Ističe da je po spisku vidljivo da se Krstajić vodio formom igrača i statusom koji imaju u njihovim klubovima.

Zvao je igrače koji su u omladinskom stažu potvrdili svoj kvalitet. Već godinama igraju u inostranstvu i stekli su iskustvo. Nema velike filozofije. Spisak je upravo ono najbolje što trenutno imamo u Srbiji. Dobro je što se selektor opredelio za 8-9 mladih fudbalera.

Kapitenska traka

Kada se govori o Srbiji i Svetskom prvenstvu, nezaobilazno pitanje je „kapitenska traka“.

Kao i Dejan Stanković, prošao je razna dešavanja u i oko naconalnog tima, i veruje da to neće uticati na atmosferu u timu.

Branislav Ivanovic

„Siguran sam na neće biti negativnih efekata zbog promene kapitena i selektora. Krstajić ima dovoljno jak autoritet, dugo je bio i reprezentativac i zna dobro kako to sve izgleda i da prepozna situaciju. Kada je promenjen kapiten rekao sam da to neće značiti ništa, Bane je profesionalac i već je pokazao da će raditi svoj posao bez problema“, zaključio je Savo Milošević.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.