BeliOrlovi.rs > Svetsko Prvenstvo 2018 > Na Svetskom prvenstvu veoma uzbudljivo!
Posle iznenađenja koje su nam priredili pre svega Meksiko i Island viđena su nova, a u glavnim ulogama ovog puta su reprezentacije Japana i Senegala.

Grupa H je ona sa najviše iznenaženja. U istoj su favorizovane reprezentacije Poljske i Kolumbije doživele poraze od Senegala to jest Japana. Senegal je protiv reprezentacije iz Evrope pružio izvanrednu partiju i zasluženo trijumfovao rezultatom 2:1. Istim rezultatom je trijumfovala i reprezentacije Japana nad Kolumbijom. Azijska reprezentacija je imala nešto lakši posao u odnosu na Senegalce, jer je od trećeg minuta igrala sa igračem više.

Grupa G nam je donela očekivane rezultate gde su Belgija i Engleska na startu upisale svoja prva tri boda. Belgija je bila dominantnija u svom meču protiv Paname(3:0) u odnosu na Engleze koji su tek u poslednjim trenucima meča stigli do trijumfa nad reprezentacijom Tunisa(2:1).

Posle debakla Nemačke na startu, Švedska je pobedom nad Južnom Korejom kompletirala prvo kolo u grupi H. Rezlutat je bio identičan kao i u susretu Nemaca i Meksikanaca- 0:1.

Narednih dana na programu su utakmice drugog kola, a Srbija svoj drugi meč igra u petak od 20 časova protiv selekcija Švajcarske. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našem sajtu!

Dodaj komentar