BeliOrlovi.rs > Svetsko Prvenstvo 2018 > Na Svetskom prvenstvu veoma uzbudljivo!
Posle iznenađenja koje su nam priredili pre svega Meksiko i Island viđena su nova, a u glavnim ulogama ovog puta su reprezentacije Japana i Senegala.

Grupa H je ona sa najviše iznenaženja. U istoj su favorizovane reprezentacije Poljske i Kolumbije doživele poraze od Senegala to jest Japana. Senegal je protiv reprezentacije iz Evrope pružio izvanrednu partiju i zasluženo trijumfovao rezultatom 2:1. Istim rezultatom je trijumfovala i reprezentacije Japana nad Kolumbijom. Azijska reprezentacija je imala nešto lakši posao u odnosu na Senegalce, jer je od trećeg minuta igrala sa igračem više.

Grupa G nam je donela očekivane rezultate gde su Belgija i Engleska na startu upisale svoja prva tri boda. Belgija je bila dominantnija u svom meču protiv Paname(3:0) u odnosu na Engleze koji su tek u poslednjim trenucima meča stigli do trijumfa nad reprezentacijom Tunisa(2:1).

Posle debakla Nemačke na startu, Švedska je pobedom nad Južnom Korejom kompletirala prvo kolo u grupi H. Rezlutat je bio identičan kao i u susretu Nemaca i Meksikanaca- 0:1.

Narednih dana na programu su utakmice drugog kola, a Srbija svoj drugi meč igra u petak od 20 časova protiv selekcija Švajcarske. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našem sajtu!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pratite Bele Orlove na FB