BeliOrlovi.rs > Iz navijačkog ugla > Prva godisnjica naseg sajta

Danas nam je divan dan, divan dan! 🙂
Ovom, svima dobro poznatoj pesmi, mogli bismo započeti ovaj tekst!
Zašto? Zato što mi danas proslavljamo svoju prvu godišnjicu!

U početku je bilo teško, ali smo vremenom uspeli da konsolidujemo naše redove i počeli da vas na vreme obaveštavamo o novostima vezanim za fudbalsku reprezentaciju Srbije, naš savez i reprezentativce.

Naša misija je u ovih 12 meseci bila uspešnija nego što smo to pretpostavljali na početku, a u budućnosti spremamo neke aktivnosti, koje će, nadamo se, doprineti još boljem ostvarivanju naših ciljeva!

Na sajtu beliorlovi.rs želimo da promovišemo jedan drugačiji način prikazivanja naših reprezentivaca – i u pobedama i u porazima tu smo uz njih, bez suvišnih kritika koje često čitamo i gledamo u drugim elektronskim ili pisanim medijima.
Kroz različite kategorije članaka, trudili smo se da vas što efikasnije informišemo o svim informacija vezanim za našu reprezentaciju i uspehe reprezentativaca u njihovim klubovima, sa kako rekoh, jednog drugačijeg, mogli bismo reći navijačkog pogleda na fudbalsku igru!  Čini mi se da smo u tome jednim delom i uspeli!

Naši novinari su volonteri i to nas čini još ponosnijima – mladi ljudi su spremni da rade ono što vole bez novčane nagrade, a sve to za veću popularizaciju našeg fudbala!

Mi ne bismo bili ovde da nije bilo VAS, naših vernih posetilaca sajta. Čitajući vaše komentare,  pronalazili smo propuste u našem radu i činili sve da ih dovedemo na minimum, a sve to zbog vas!

Hvala vam što ste bili uz nas prvu, kažu i najtežu godinu. Hvala vam i na svim savetima, pohvalama i kritikama kojima smo pospešivali rad naše stranice! Nadam se da ćete biti sa nama i narednih godina kada ćemo se potruditi da budemo još bolji!

Vaš tim Belih Orlova!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.