BeliOrlovi.rs > Iz navijačkog ugla > Prva godisnjica naseg sajta

Danas nam je divan dan, divan dan! 🙂
Ovom, svima dobro poznatoj pesmi, mogli bismo započeti ovaj tekst!
Zašto? Zato što mi danas proslavljamo svoju prvu godišnjicu!

U početku je bilo teško, ali smo vremenom uspeli da konsolidujemo naše redove i počeli da vas na vreme obaveštavamo o novostima vezanim za fudbalsku reprezentaciju Srbije, naš savez i reprezentativce.

Naša misija je u ovih 12 meseci bila uspešnija nego što smo to pretpostavljali na početku, a u budućnosti spremamo neke aktivnosti, koje će, nadamo se, doprineti još boljem ostvarivanju naših ciljeva!

Na sajtu beliorlovi.rs želimo da promovišemo jedan drugačiji način prikazivanja naših reprezentivaca – i u pobedama i u porazima tu smo uz njih, bez suvišnih kritika koje često čitamo i gledamo u drugim elektronskim ili pisanim medijima.
Kroz različite kategorije članaka, trudili smo se da vas što efikasnije informišemo o svim informacija vezanim za našu reprezentaciju i uspehe reprezentativaca u njihovim klubovima, sa kako rekoh, jednog drugačijeg, mogli bismo reći navijačkog pogleda na fudbalsku igru!  Čini mi se da smo u tome jednim delom i uspeli!

Naši novinari su volonteri i to nas čini još ponosnijima – mladi ljudi su spremni da rade ono što vole bez novčane nagrade, a sve to za veću popularizaciju našeg fudbala!

Mi ne bismo bili ovde da nije bilo VAS, naših vernih posetilaca sajta. Čitajući vaše komentare,  pronalazili smo propuste u našem radu i činili sve da ih dovedemo na minimum, a sve to zbog vas!

Hvala vam što ste bili uz nas prvu, kažu i najtežu godinu. Hvala vam i na svim savetima, pohvalama i kritikama kojima smo pospešivali rad naše stranice! Nadam se da ćete biti sa nama i narednih godina kada ćemo se potruditi da budemo još bolji!

Vaš tim Belih Orlova!

Dodaj komentar