BeliOrlovi.rs > Iz navijačkog ugla > Srbija-Australija: Utakmica za zaboravu

Reprezentacija Srbije izgubila je od Australije 2:1 u trećem kolu grupe D, pa su „orlovi“ završili učešće na Svetskom prvenstvu sa triu osvojena boda.

Srbija-Australija - srpkska zastava

Srbija je imala odluku o plasmanu u svojim rukama. Pobeda bi sigurno obezbedila 1/8 finala, ali i remi pošto je Nemačka minimalnim rezultatom savladala Ganu. Ipak, naši igrači su propustili previše šansi i na kraju za to bili kažnjeni od tima koji je u prva dva kola postigao jedan, a primio pet golova. Srbija je prvo učešće na Mundijalima pod ovim imenom završila na poslednjem mestu u grupi D sa tri doda. Ispred su Australija i Gana

Srbija je imala odluku o plasmanu u svojim rukama. Pobeda bi sigurno obezbedila 1/8 finala, ali i remi pošto je Nemačka minimalnim rezultatom savladala Ganu. Ipak, naši igrači su propustili previše šansi i na kraju za to bili kažnjeni od tima koji je u prva dva kola postigao jedan, a primio pet golova. Srbija je prvo učešće na Mundijalima pod ovim imenom završila na poslednjem mestu u grupi D sa tri doda. Ispred su Australija i Gana sa četiri, te Nemačka sa pet. Dalje idu „panceri“ i „crne zvezde“.

Subotića, koji je odlično odigrao protiv Nemačke, zamenio je Luković koji je odslužio kaznu zbog crvenog kartona. Druga promena u timu je izvršena na levom beku. Umesto Aleksandra Kolarova šansu je dobio debitant na SP Ivan Obradović.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.