BeliOrlovi.rs > Iz navijačkog ugla > Srbija-Australija: Utakmica za zaboravu

Reprezentacija Srbije izgubila je od Australije 2:1 u trećem kolu grupe D, pa su „orlovi“ završili učešće na Svetskom prvenstvu sa triu osvojena boda.

Srbija-Australija - srpkska zastava

Srbija je imala odluku o plasmanu u svojim rukama. Pobeda bi sigurno obezbedila 1/8 finala, ali i remi pošto je Nemačka minimalnim rezultatom savladala Ganu. Ipak, naši igrači su propustili previše šansi i na kraju za to bili kažnjeni od tima koji je u prva dva kola postigao jedan, a primio pet golova. Srbija je prvo učešće na Mundijalima pod ovim imenom završila na poslednjem mestu u grupi D sa tri doda. Ispred su Australija i Gana

Srbija je imala odluku o plasmanu u svojim rukama. Pobeda bi sigurno obezbedila 1/8 finala, ali i remi pošto je Nemačka minimalnim rezultatom savladala Ganu. Ipak, naši igrači su propustili previše šansi i na kraju za to bili kažnjeni od tima koji je u prva dva kola postigao jedan, a primio pet golova. Srbija je prvo učešće na Mundijalima pod ovim imenom završila na poslednjem mestu u grupi D sa tri doda. Ispred su Australija i Gana sa četiri, te Nemačka sa pet. Dalje idu „panceri“ i „crne zvezde“.

Subotića, koji je odlično odigrao protiv Nemačke, zamenio je Luković koji je odslužio kaznu zbog crvenog kartona. Druga promena u timu je izvršena na levom beku. Umesto Aleksandra Kolarova šansu je dobio debitant na SP Ivan Obradović.

Dodaj komentar