BeliOrlovi.rs > Aleksandar Kolarov > Krstajić i Kolarov: Ekipa je spremna
Reprezentaciju Srbije narednih dana očekuju susreti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Kapiten i selektor na konferenciji za medije u Staroj Pazovi istakli da je ekipa optimistična pred susrete sa Ukrajinom i Litvanijom.

Igrači,njih 25 su u Centru, zdravi, motivisani i puni entuzijazma pred nastavak kvalifikacija, započeo je selektor priču.
Nedostaje Sergej Milinković – Savić koji će zbog povrede propustiti naredne utakmice.

Sve je to sastavni deo fudbala, voleo bih da su svi zdravi i na raspolaganju, ali moramo biti pozitivni i gledati napred.Mnogo igrača nedostajalo je i protiv Nemačke i Portugala, pa smo igrali, rekao je selektor kojem je Ukrajina u mislima i tim koji mu je na raspolaganju.

Ukrajina nam je uz Portugal najveći rival na putu do Evropskog prvenstva. Idemo u Lavov da ostvarimo pozitivan rezultat, imamo neke ideje i biće razlike u odnosu na prethodne mečeve. Analizirali smo na vreme Ukrajinu, još dok je igrala sa Portugalijom u prvom kolu. Bez obzira na tesnu pobedu protiv Luksemburga, vidim je i dalje kao najvećeg rivala nama i Portugalcima za prva dva mesta. Biće veoma interesantna utakmica, sigurno je da respektuju i oni nas. Idemo tamo da ne izgubimo.

Srbija se nada da će iprotiv Ukrajine nastaviti da niže dobre rezultate jer to podiže timski duh.

Sve je mnogo lakše kada imaš dobre rezultate. Naš cilj je da posle tih osam utakmica bez poraza produžimo niz i u Ukrajini, pa i posle toga. Iako Litvanija dolazi kasnije, nikako se ne sme smetnuti s uma. Radićemo ovih dana da popravimo sve greške koje smo pravili na prethodnim utakmicama, gledaćemo i da unapredimo one koje su bile dobre.

foto: FSS
I predstavnik igrača, kapiten Kolarov saglasan je s izjavom o želji za nastavkom pozitivnih rezultata.

Odmah posle utakmice u poslednjem kolu prvenstva (Italije, pre dve nedelje) počeo sam da se pripremam za ove naredne mečeve, a verujem da su isto radili i ostali momci. Svi smo znali da još ne možemo na odmor, nego da moramo najbolje što možemo da odigramo sa Ukrajinom i Litvanijom, pa ćemo posle toga, svi zajedno, da uhvatimo predah pred narednu sezonu„,rekao je Кolarov.

Kolarov veruje da je vreme da Srbija upiše prvu pobedu protiv Ukrajine!

Dobra okolnost je što su sve to bile prijateljske utakmice. Možda bude drugačije sada kada je kvalifikaciona. Dobra je Ukrajina, gledao sam je, kvalitetna je ekipa, vidi se uticaj italijanskog fudbala koji je doneo Andrej Ševčenko. Imaju dobar defanzivni blok, tvrda su ekipa.
Igrači i stručni štab, kako kaže kapiten, jedva čekaju utakmicu u Lavovu! Bod, ali još više pobeda značili bi Srbiji u nastavku kvalifikacija, svesni su svi. Zato će i uraditi sve da u Beograd donesu dobre vesti!

Utakmicu iz Lavova možete pratiti na našem portalu u direktnom prenosu.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.