BeliOrlovi.rs > Mladen Krstajić > Krstajić: U Srbiji ima 7 miliona selektora!
U intervjuu za b92, Mladen Krstajić govorio o spisku, odnosu sa igračima...

Mladen Krstajić je poslao u FIFA spisak igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Javnosti u Srbiji, taj spisak nije dostupan! Pre par dana dnevni list Kurir je objavio spisak igrača koji je izgledao kao moguć, ali selektor Srbije to poriče!

Spisak koji se pojavio i medijima nije moj spisak, tu ima mnogo grešaka. Nije problem da svako u Srbiji pogodi 80 posto igrača, jer su to momci koji su izneli kvalfikacije. Sigurno je da će biti novajlija i pokušaćemo sa već isprobanim igračima vode Srbiju do uspeha„, izjavio je Krstajić.

Mladen Krstajić je bio igrač, reprezentativac, a sad je selektor! Svestan je koliko je bitna atmosfera u timu, odnos sa igračima, ali da se u poslu mora znati ko šta radi!

Zato ističe da mu je svaki igrač bitan, bez obzira gde ko igra. Selektor kaže da voli da sa svakim od njih može razgovarati opušteno. Svestan je, da kao selektor, mora biti fleksibilan kada su i potrebe igrača u pitanju. Isto tako i igrači moraju prihvatiti da je on selektor i taj koji na kraju seče i donosi odluke!

Isti princip je bio i u slučaju „kapitenska traka“.
Upitan da prokomentariše tu svoju odluku i trenutni odnos sa Banetom Ivanovićem, Mladen Krstajić nije trošio puno reči.

Razgovor koji je vodio sa Ivanovićem ostaje između njih, ali ističe da se Bane pokazao kao veliki sportista i čovek po objavi imena novog kapitena.

Kada je reč o povredama, selektor je istako da ga ona Matije Nastasića najviše brine. Mladen Krstajić kaže da su tu sanirane povrede Vladimira Stojkovića, te Baneta Ivanovića i da se nada da do početka pripremnog procesa neće biti novih povreda.

Hajde da poslušamo i Dekija Stankovića i da verujemo u Mladena Krstajića i momke. Bez obzira koji tim odabere, hajde da verujemo, kako je i sam selektor rekao, i oni kao i navijači žele da prođu grupu, da naprave što bolji rezultat. Za to su se i borili kroz ove kvalifikacije!

Oni će nositi svoj barjak u Rusiji, a svi mi možemo da ponesemo svoj i navijamo onako iz srca i pokažemo pa možda i po prvi put da smo zaista uz Orlove.

O svom teškom putu od Zenice do Beograda, prijateljima koji su mu pomogli i još nekim temama, Mladen Krstajić je razgovarao sa Filipom Čukanovićem!
Šta je sve rekao selektor pogledajte u videu!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.