BeliOrlovi.rs > Svetsko Prvenstvo 2018 > U grupama A i B jedino iznenađenje viđeno u režiji fudbalera Irana
Počelo je! "Bubamara" se kotrlja na terenima u Rusiji. U prve dve grupe su viđeni očekivani rezultati sem u meču između Maroka i Irana.

Rusija je kao domaća selekcija otovorila ovo Svetsko prvenstvo. „Baćuške“ su na startu demonstrirale kako se treba igrati na najvećoj fudbalskoj smotri. Ubedljiv trijumf nad reprezentacijom Saudijske Arabije od 5:0 sigurno je doneo reprezentativcima Rusije novu dozu sampouzdanja pred odlučujuće mečeve za dalji plasman.

U grupi A igraju još Urugvaj i Egipat. Reprezentacija iz Južne Amerike je u ovom duelu važila za favorita, ali je to zvanje opravdala tek u finišu meča. Neubedljivo ali „Urusi“ u drugo kolo nose tri boda- 1:0.

U grupi B nastupaju Španija, Portugal, Maroko i Iran. Prve dve reprezentacije su priredile izuzetan meč svim ljubiteljima fudbala i sijaset golova koji su bili prelepi za gledati. Na kraju najpravednije, nerešeno 3:3. Meč je obeležio Kristijano Ronaldo sa het-trikom.

Maroko je u meču protiv Irana imao inicijativu tokom cele utakmice, no to nije bilo dovoljno za trijumf. Obično biva tako da kada neka ekipa propusti puno prilika, na kraju biva kažnjena. To je na svojoj koži osetila i reprezentacija Maroka. Iran je do trijumfa došao u 95. minutu posle auto gola.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.