BeliOrlovi.rs > Pripreme za svetsko prvenstvo > SP u Rusiji : Brazil je za dušu, Kostarika i Švajcarska za rezultat
Pripreme Orlova idu po planu! Igrači su složni na treninzima, ali i u izjavama o predstojećem prvenstvu.

Krstajićevi momci su potpuno sinhronizovani na pripremama! Kako na treningu, tako i van njega. Reprezentacija Srbije je tim koji ima jasne ciljeve i to ističe svaki od igrača!

Utakmica sa Brazilom jeste najveći izazov i poslastica, ali utakmice protiv Kostarike i Švajcarske mogu biti ključne.

To se prethodnih dana moglo čuti u Nacionalnom trening centru u Staroj Pazovi gde Orlovi treniraju.

„Kostarika je najbitnija i najteža. Pobedom probijamo led i dobijamo na samopouzdanju. Ostaje nam da se uigramo i nadam se prolasku grupe koja je po kvalitetu, izuzev Brazila, prilično izjednačena“, rekao je Kostić.

Slično razmišlja i još jedan od mlađih sa Krstajićevog spiska – Marko Grujić.

Kostarika i Švajcarska su ključne. O Brazilu ne bi trebalo da trošimo reči, nadam se da ćemo ući rasterećeni u poslednje kolo i meč sa njima. Prve dve su posebno bitne i nema razlike između Kostarike i Švajcarske. Uvek je Brazil inspirativan. Protiv njih ćemo igrati energično, kao što igramo u svakoj, ali kod njih naročito.

Oba fudbalera smatraju da je za svakog igrača čast braniti boje nacionalnog tima. Svaki od njih koji je pozvan na pripreme se nada i odlasku u Rusiju, ali odluka je selektorova. Bitno je i graditi tim za duže staze, tako da oni koji ne budu išli na prvenstvo sveta, svakako će biti u tom planu.

Slično smo prethodnih dana čuli i od selektora.

Kada su u pitanju pripremne utakmice Srbije, ali i atmosfera u timu Grujić i Kostić su zadovoljni.

Grujić: „Zadovoljan sam odabirom reprezentacija sa kojima igramo na pripremama, jer su sa istog kontinenta i imaju sličan stil igre kao Kostarika.

Kostić: „Poznajem obe reprezentacije. Čile je po meri, a i mi smo dosta uigraniji u odnosu na start kvalifikacija za Mundijal. Dobre provera su ispred nas, a mlađi igrači su dobri momci i fudbaleri, na njima je da se što bolje uigraju.

Izjave naših reprezentativaca možete pogledati i u videima FS Srbije.

U Austriji još uvek ima karata za pripremne utakmice

Euforija još uvek nije počela, kažu fudbaleri Srbije. Ipak, sve to će krenuti sa prvom pripremnom utakmicom, 4. juna u Gracu. Protivnik je Čile, a pet dana kasnije od 18 časova, Srbija će igrati protiv Bolivije.

Karte su dostupne, još uvek!
Cene ulaznica: tribine iza golova30 evra, istok i zapad50 evra, loža100 evra.

Jedan tim, srcem svim! Srbija!

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.