BeliOrlovi.rs > Pripreme > SP u Rusiji : Orlovi počeli s pripremama, Krstajić zadovoljan!
Reprezentacija Srbije započela je juče pripreme za Svetsko Prvenstvo!

Odbrojavanje može da počne! Srpski tim je od juče u Staroj Pazovi gde su počeli sa prvim treninzima.

Po dolasku igrača, selektor je održao sastanak na kojem se govorilo o zdravstvenom stanju, planu rada… a onda su izašli na teren „Mišel Platini“, tamo gde se fudbaleri najbolje snalaze!

Selekor Krstajić kaže da je jedva čekao da „orlovi“ slete u gnezdo i da pripreme počnu.

Zdravstveni karton

Zdravstveni karton igrača je bolji od očekivanog, ističe selektor. Orlovi su imali kraću pauzu po završetku klupskih sezona, ali su svi u dobroj formi.

Nastasić je dobro, uradio je rendgen, ide na bolje. Od četvrtka bi se trebao pridružiti ekipi na treninzima„, kaže Krstajić. Šef struke objasnio je i da je Branislav Ivanović propustio trening jer je bio kod zubara a da je u ponedeljak ujutru radio normalno. Takođe, dodao je i da je Nemanja Matić odmarao zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem zbog pretrpljenog „blažeg“ udarca.

Ono što ga manje raduje je činjenica da će morati da precrta četiri imena sa spiska. Ponovo je istakao da bilo ko od igrača, ko bude precrtan ne treba da misli da je prekobrojan. Naprosto pravila određuju igru, a pravilo kaže da u Rusiju putuju 23 igrača.

Biće mnogo teško, pričao sam sa igračima. Imali smo sastanak. Najteže će mi biti što će svi trenirati tu između sedam i 10 dana i na kraju neko mora da bude precrtan. Nažalost, neko će morati, ali oni ne treba da misle da su prekobrojni. Prosto mora neko, a to će biti moja odluka, kao i stručnog štaba. Bio sam u situaciji kada sam precrtan, ali to je život.

Mitrović:Najlepše je kući

„Danas i sutra ću malo lakšim tempom i onda od četvrtka sve normalno. Odmoriću se. Spreman sam za Mundijal, uradio sam sve u Fulamu kako je i trebalo. Bogu hvala sad je reprezentacija prioritet i Mundijal“, kaže Mitrović.

Mitrović ističe da pritisak uvek postoji, ali da se trudi da ne misli o tome. Trenutno mu je u mislima samo reprezntacija i euforija koja nastaje pred samo takmičenje!

foto:Mondo
Golgeter Srbije se nada da će u Rusiji slušati pesmu „Mitro’s on fire“, te da ga raduje što u timu ima igrača koji su igrali na omladinskom svetskom i evropskom prvenstvu.

„To je super i njima će značiti i meni. Biće motiv i to što mi nastavljamo tradiciju učešća na svetskim prvenstvima. Nije nam važno koliko će ko golova dati. Bitno je da ekipa igra dobro i biće golova“, rekao je Mitrović.

Kući je najlepše, ali šta bi bilo najlepše da se desi u Rusiji?
„Za početak da se prođe grupa. To je prvi cilj, za ostalo polako“, zaključuje Mitrović.

foto:Mondo

Srećno Orlovi!

Pročitajte još:

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.