BeliOrlovi.rs > Mlada reprezentacija > Cosic: Jedva cekamo da igramo za Srbiju

Mladi fudbaler u svoje i ime Milana Milanovića otklonio sve dileme oko eventualnog nastupa za reprezentaciju Rusije, posle izražene želje selektora ove zemlje Dika Advokata. Uroš Ćosić je još jednom potvrdio da ga ne interesuje nastup za bilo koju reprezentaciju, osim reprezentacije Srbije.

uros cosic

To je u najkraćem Ćosićeva reakcija posle objavljianja njegovog i imena Milana Milanovića, štopera Lokomotive na listi najvećih potencijala selekcije Rusije u izboru selektora Dika Advokata.

Ćosić je potvrdio da je o tome razgovarao sa Milanovićem i da su se u potpunosti složili u želji da brane boje Srbije.

“Nikad ne bih mogao da igram za drugu državu, osim Srbije! Meni su još ranije nudili ruski pasoš, ali sam ih i tada odbio. Pričao sam sa Milanom o tome i naš zajednički stav je da jedva čekamo da obučemo dres Srbije. A, Advokatu hvala što misli da smo perspektiva“, jasan je Ćosić.

Sedamnaestogodišnji fudbaler se polako vraća u formu posle višemesečnih problema sa povredama. Za mladi tim CSKA odigrao je 45 minuta u ppobedi nad Spartakom od 3:1.

“Zadovoljan sam zbog lakoće sa kojom sam odigrao poluvreme. Vremenski uslovi su bili veoma teški, temperatura od 40 stepeni je nezamisliva za Moskvu, ali pokazao sam da se vraćam u pun trenažni proces i verujem da ću vrlo brzo biti onaj stari“, poručio je Ćosić.
[ad name=“BeliOrlovi-large-rectangle-bottom-article-text-image“]

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.